Beker Competitie

Algemene informatie

De Beker competitie van seizoen 2021/2022 word deelgenomen door 16 leden. Er zullen in totaal dus 4 rondes gespeeld worden. De loting per ronde zal de overgebleven leden willekeurig indelen. Ook de kleuren worden willekeurig toegewezen. 

Elke ronde bestaat uit een partij waarbij elk lid 1 uur en 40 minuten met 10 seconde increment de tijd heeft. Bij remise zal er een snelschaak partij worden gespeeld met tegenovergestelde kleuren van de eerste partij. Daarnaast heeft ieder maar 10 minuten bedenktijd zonder increment. 

De eerste lange partij zal meetellen voor de stand van de interne competitie. De snelschaak partij zal daarentegen niet meetellen. 

Beker ronde 1

De eerste beker ronde werd gespeeld op 27 September. De leden die door gaan zijn: Corstiaan, Marinus, Jan van Laar, Rutger, Geurt, Ton en Jacob. De enige resterende partij Oscar tegen Paul zal nog gespeeld worden. Voor het wedstrijdverslag bezoek de ronde 1 pagina. 

Beker ronde 2

De tweede ronde en kwart-finale van de beker werd door de COVID lockdown over meerdere dagen gespeeld. De acht overgebleven spelers vechten het uit voor een plek in de halve finales.

horse, chess, game-1151994.jpg

Kun je een beker wedstrijd niet bijwonen, meld je dan af. Afmelden kan door middel van contact op te nemen met de interne wedstrijdleider. Bekijk gelijk de kalender voor het speelschema van het huidige seizoen.

Afmelden

06-1814 2952

pakkermans1992@gmail.com