Interne Competitie

Tussenstand interne competitie

Hier vind je het overzicht van de ranglijst, gespeelde wedstrijden en uitslagen van het seizoen 2022/2023.

Rapid

De uitslagen en tussenstand van de rapidcompetitie van dit seizoen vind je hier. Ook kun je meer lezen over de regels en indeling methode van Rokade. Er zullen voor het seizoen 2022/2023 weer Rapid avonden gespeeld worden.

chess, chess game, farmers-836784.jpg

Beker

De uitslagen en tussenstand van de bekercompetitie van dit seizoen vind je hier. Daarnaast kun je meer terug lezen over de indeling en spelregels.

Kun je een interne wedstrijd niet bijwonen, meld je dan af. Afmelden kan door middel van contact op te nemen met de interne wedstrijdleider. Bekijk gelijk de kalender voor het speelschema van het huidige seizoen.

Afmelden

pakkermans1992@gmail.com

Speeltempo

Voor het seizoen 2022/2023 zijn de volgende regels van toepassing gezien het tijdbestek. Stand 18 voor meeste klokken.

• speeltempo: een uur en veertig minuten
  • toevoeging: tien seconde per zet

Het speeltempo en de toevoeging kunnen veranderen als er nieuwe coronamaatregelen genomen worden die de openingstijden van de schaakclub beperken.